Vilkår

VILKÅR

Endring- og avbestillingsregler.
Flybilletter
Hvor fleksibel en flybillett er med tanke på mulighet for å endre og/eller avbestille billetten etter at den er utstedt vil variere utfra pris og regler på billetten.
Vi spør alltid om du ønsker billett som kan endres og/eller avbestilles ved bestilling og opplyser om de aktuelle vilkår for din billett.
Det finnes billetter som ikke er endrings- og/eller refunderbare, billetter som er endrings- og/eller refunderbare mot gebyr og billetters som er endrings- og refunderbare gebyrfritt.
Merk at dersom du endrer billetten til ny dator hvor det ikke er ledig i samme prisklasse som opprinnelig billett vil eventuelt mellomlegg til dyrere billett komme i tillegg.
Dersom det er endring i flyskatter og avgifter på ny dato vil også disse måtte betales ved en eventuell endring.

Hotell
Ved bestilling av hotell er det også mulighet for å få rom som ikke er refunderbare og rom som er refunderbare. Ikke refunderbare rom er ofte rimeligere enn refunderbare rom.
Vi anbefaler allikevel alltid refunderbare rom i tilfelle flykanselleringer som gjør at du ikke ankommer reisemålet ditt til den datoen du har bestilt hotell.

Cruise
For cruisebestillinger er det rederiene sine til enhver tid gjeldende endrings- og avbestillingsregler som gjelder.
Se vilkår her:
MSC Cruises
Royal Caribbean Cruises
Norwegian Cruise

Charter med Tyrkiareiser og Tui
Vi forhandler reiser med Tyrkiareiser og Tui. Betaling gjøres da direkte til den aktuelle turoperatøren.
Se vilkår her:
Tui
Tyrkiareiser

Betaling
Når en flybillett, hotellrom og cruise osv. må betales avhenger av bl. a. flyselskapets regler. Ved reiser med rutefly må flybilletten betales i sin helhet når billetten utstedes.
Hotellrom som ikke er refunderbare må betales ved bestilling. Hotellrom som er refunderbare kan enten betales ved bestilling eller nærmere avreise. Det er ofte bedre pris på refunderbare rom som betale ved bestilling enn nærmere avreise.
Merk at hotellrommet allikevel da kan avbestilles, men at prisen kan være bedre. Dette vil vi opplyse om ved bestilling.
Ved cruise betales først et depositum ved bestilling. Sluttbeløpet betales ca. 2 mnd. Før avreise. Dette vil vi opplyse om ved bestilling.

Vi er medlem av reisegarantifondet. Reisegarantifondet er en trygghet for deg som kunde i tilfelle en turoperatør eller reisebyrå du har bestilt reise gjennom går konkurs.
Her kan du finne medlemmer av Reisegarantifondet

Ved bestilling av fly og hotell gjelder Pakkereiseloven: Dvs. at dersom en del av reisen ikke kan leveres vil du kunne få refundert hele reisen. https://lovdata.no/dokument/NL/lov/2018-06-15-32
Merk at ved bestilling av pakkereise som inkluderer rutefly, er det vilkårene for fly og hotellet m.m. som avgjør om du selv kan avbestille reisen (Se endrings- og avbestillingsregler)
Betalingsvilkår for bestilling av pakkereise som inkluderer rutefly vil også avhenger av flyselskapets og hotellets betalingsregler.